Hamarosan indul a szavazás a Facebookon!

2 versenyzőt ti juttathatok be a legjobb 50 közé!

Figyeljétek felhívásainkat a Facebookon.

 

 

A Magyar Olimpiai Csapat fantasztikus különdíja:

egy döntős lány az Olimpiai Csapat vendége lesz 6 napig Rióban!

Kövess minket a Facebook-on és az Instagramon

A VERSENYSZABÁLYZAT itt érhető el.

 

 

Balatonfüred

fured

Szénsavas források, mediterrán klíma, Balatonfüred az ország legszebb tavának északi parti fővárosa. Itt mindenki megtalálja a maga számítását: szállók, kempingek, gyógyfürdők várják a kikapcsolódásra vágyókat. A várost már a rómaiak is nagyra értékelték, és a kultúra azóta is fontos szerepet tölt be a település életében. A Miss Balaton by Cosmopolitan versenynek köszönhetően a szépség is ide költözik majd.

Nyerj egy autót!

A Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyre nem csak azért érdemes jelentkezni, mert a résztvevők egy életre szóló élménnyel gazdagodnak, hanem mert hihetetlen nyeremények várnak a legszebb lányra. Többek között egy fantasztikus Toyota Aygo kocsi.

A 2015 évi Miss Balaton by Cosmopolitan döntője

Versenynaptár

máj
30

Első Casting

A 100 továbbjutó előválogatója Balatonfüreden

jún
28

Második Casting

Az 50 továbbjutó előválogatója Balatonfüreden

júl
06

Harmadik Casting

A 16 döntős kiválasztása Balatonfüreden.

Irány a Balaton

balaton

A nyár szimbóluma, hazánk emblematikus helyszíne a Balaton, amire méltán lehetünk büszkék, hiszen Közép-Európa legnagyobb édesvizű tava. Egyszerre kínál pezsgő kulturális programokat, vagy a nyugalomra vágyó családoknak kikapcsolódási lehetőséget. Idén augusztusban pedig királynője is lesz, annak a lánynak a személyében, aki megnyeri a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyt.

Légy profi modell!

career

Vonzanak a kifutók, a kamerák, a pezsgés? Szeretnél te lenni 2016-ban a Balaton királynője? Hamarosan nevezhetsz a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyre, és valóra válthatod az álmod! Ha nem múltál még el 28, de a 18-at már betöltötted, akkor készülj mert mindjárt rajtad a világ szeme! A legszebb lányok a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny döntőjén állhatnak a közönség és a zsűri elé, hogy eldőljön, ki viselheti a megtisztelő Miss Balaton by Cosmopolitan címet!