A szavazás kezdetéig hátralévő idő:
4
4
Nap
1
1
2
2
Óra
5
5
0
0
Perc
3
3
6
6
Másodperc

Hétfőn (augusztus 1.) 10:00 órától lehet szavazni az idei közönségdíjasra a facebookon.

A szavazás augusztus 6. 20:00 óráig tart.

 

Az augusztus 6. döntőre jegy előrendelés feladható ide kattintva.

A jegyek korlátozott darabszámban 4,900 forintos áron kaphatóak.

Elég csak a nevet és az igényelt darabszámot a mailben megadni, a jegyek a helyszínen augusztus 6-án, a Döntő napján vehetők át.

Balaton Szabadidő és Konferencia Központ, 8230 Balatonfüred, Horváth M. u.

 

 

A Magyar Olimpiai Csapat fantasztikus különdíja:

egy döntős lány az Olimpiai Csapat vendége lesz 6 napig Rióban!

Kövess minket a Facebook-on és az Instagramon

A VERSENYSZABÁLYZAT itt érhető el.

 

 

Balatonfüred

fured

Szénsavas források, mediterrán klíma, Balatonfüred az ország legszebb tavának északi parti fővárosa. Itt mindenki megtalálja a maga számítását: szállók, kempingek, gyógyfürdők várják a kikapcsolódásra vágyókat. A várost már a rómaiak is nagyra értékelték, és a kultúra azóta is fontos szerepet tölt be a település életében. A Miss Balaton by Cosmopolitan versenynek köszönhetően a szépség is ide költözik majd.

Nyerj egy autót!

A Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyre nem csak azért érdemes jelentkezni, mert a résztvevők egy életre szóló élménnyel gazdagodnak, hanem mert hihetetlen nyeremények várnak a legszebb lányra. Többek között egy fantasztikus Toyota Aygo kocsi.

A 2015 évi Miss Balaton by Cosmopolitan döntője

Versenynaptár

júl
18

Fotótábor

2 napos fotózás Balatonfüreden

augl
1

Felkészítőtábor

5 napos zártkörű felkészítőtábor Balatonfüreden

aug
6

Döntő

A Miss Balaton by Cosmopolitan döntője Balatonfüreden, kapunyitás 20:00 óra

Irány a Balaton

balaton

A nyár szimbóluma, hazánk emblematikus helyszíne a Balaton, amire méltán lehetünk büszkék, hiszen Közép-Európa legnagyobb édesvizű tava. Egyszerre kínál pezsgő kulturális programokat, vagy a nyugalomra vágyó családoknak kikapcsolódási lehetőséget. Idén augusztusban pedig királynője is lesz, annak a lánynak a személyében, aki megnyeri a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyt.

Légy profi modell!

career

Vonzanak a kifutók, a kamerák, a pezsgés? Szeretnél te lenni 2016-ban a Balaton királynője? Hamarosan nevezhetsz a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyre, és valóra válthatod az álmod! Ha nem múltál még el 28, de a 18-at már betöltötted, akkor készülj mert mindjárt rajtad a világ szeme! A legszebb lányok a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny döntőjén állhatnak a közönség és a zsűri elé, hogy eldőljön, ki viselheti a megtisztelő Miss Balaton by Cosmopolitan címet!